Increïble remuntada d’un Sala 5 Martorell que al final empata

Èric Panés va marcar un hat-trick per al Sala 5 Martorell | FRANCISCO J. VELASCO / Lluís Cuberes i Martí. Manresa

El Sala 5 Martorell va estar a punt d’aconseguir una victòria de prestigi contra el CFS Bisontes de Castelló després de remuntar un 0 a 2 advers i d’adquirir un avantatge de tres gols (5 a 2), però al final va cedir la igualada (5 a 5). Els castellonencs van dominar el tram inicial de la confrontació i els ales Ramón Vargas i Beto van avançar el seu equip a l’electrònic (0 a 2). El pivot Èric Panés va liderar la reacció dels amfitrions, que van remuntar abans del descans i van retirar-se als vestidors amb un avantatge substancial (4 a 2). Èric Panés va completar un hat-trick en marcar el 5 a 2. En els últims vuit minuts, els visitants van empatar. En finalitzar la primera volta, el Sala 5 Martorell és dotzè a la classificació (17 punts).