L’Igualada Rigat HC competeix amb el Reus Deportiu però no puntua

El capità Roger Bars supera l’oposició del reusenc Marc Julià | JORDI BIEL

El capità Roger Bars supera l’oposició del reusenc Marc Julià | JORDI BIEL / Lluís Cuberes i Martí. Manresa

Tal com va succeir en el primer partit de lliga, l’Igualada Rigat HC va competir de tu a tu amb el poderós Reus Deportiu Virginias. Tot i això, altra vegada els arlequinats van cedir una derrota contra el quart classificat de l’OK Lliga (2 a 4). Els visitants van palesar des dels primers instants que pretenien imposar-se a la pista igualadina. Marc Julià va malbaratar un servei de falta directa (min 3), però 32 segons després Sergi Aragonès va avançar els roig-i-negres. David Gelmà va incrementar l’avantatge dels del Baix Camp abans de consumir-se el minut 5. Roger Bars va reduir la diferència local a la mínima expressió de falta directa (min 23) i Gerard Riba va signar la igualada a l’inici de la represa (min 31). La incertesa sobre el resultat final es va mantenir fins que Diego Rojas va marcar el 2 a 3 (min 42).