L'Igualada assalta la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Els de l'Anoia es van endur un partit molt igualat amb un triple sobre la botzina

Eduard Tejero, l'autor del triple final, en una imatge d'arxiu

Eduard Tejero, l'autor del triple final, en una imatge d'arxiu / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció

L'Igualada va tombar al FC Barcelona a domicili per 60-62 en un duel que es va decidir amb un llançament triple lateral a taula. El partit va estar condicionat per les nombroses baixes a l'equip local, que no podia comptar amb sis dels seus jugadors habituals, per les dues a les files igualadines.

Els anoiencs van aprofitar aquesta circumstància, i des de l'inici van aconseguir un petit avantatge que fins i tot els va permetre trencar el partit. La primera part es va saldar amb 26-32. L'Igualada es mostrava còmode en atac i es valia de la seva superioritat en el joc interior per a anotar. Al darrere, els de la capital de l'Anoia van executar a la perfecció un plantejament defensiu que els permetia competir, tot i no estar massa encertats en atac.

A la represa, però, els locals van canviar la seva defensa interior i van retallar l'avantatge d'un Igualada que ja no es trobava tan còmode. Una situació que va afavorir l'alternança al marcador i molta igualtat. Al darrer període, els blaugranes es van avançar, però la reacció anoienca va propiciar que, quan faltaven 2 minuts i mig, els visitants haguessin recuperat els 6 punts d'avantatge. Tot i això, dues errades i una tècnica van fer que els locals es plantessin, a menys de mig minut per acabar el partit, amb un punt d'avantatge. Després d'un rebot ofensiu, i amb 17 segons al rellotge de possessió, els de l'Anoia van anotar un triple lateral per tauler que els va donar la victòria final.