L'Igualada es refà d'un mal inici i trenca una ratxa de quatre derrotes consecutives

Les de la capital de l'Anoia només van permetre 25 punts en els tres darrers períodes junts

Elia Compte controlant la pilota, en una imatge d'arxiu.

Elia Compte controlant la pilota, en una imatge d'arxiu. / EDUARD VEGA

Redacció

L'Events CB Igualada va haver de patir fins al final (51-50) per vèncer al Samà Vilanova en un partit que semblava perdut al final del primer període. Les anoienques van gestionar molt bé les darreres possessions i van completar una gran remuntada.

El partit va començar amb les igualadines adormides i el Samà ho va aprofitar per marcar diferències des de l'inici i tancar el quart amb un 7-25 que semblava deixar el partit tancat. Al segon període, però, les locals van despertar-se i van contestar al parcial anterior amb un 19-5 que les tornava a posar amb opcions de competir. L'enfrontament va marxar al descans 26-31, permetent somiar les anoienques amb la victòria.

El tercer període va estar lluitat frec a frec, però les locals van aconseguir retallar lleugerament la diferència i entrar al darrer quart amb 38-42 al marcador. La bona defensa de l'Igualada va forçar una pèrdua a menys d'un minut per acabar, que es va materialitzar amb dos tirs lliures anotats que les posava per davant. La victòria permet a les de l'Anoia trencar una ratxa de 4 derrotes consecutives i recuperar sensacions i ritme de competició.