La UD San Mauro signa unes valuoses taules a Balaguer

El conjunt montbuienc va adquirir dos gols d’avantatge a l’electrònic però va cedir dos punts en els darrers cinc minuts de l’enfrontament

Josep Navarro va dinamitzar el joc ofensiu dels anoiencs  | ARXIU/MIREIA ARSO

Josep Navarro va dinamitzar el joc ofensiu dels anoiencs | ARXIU/MIREIA ARSO / REDACCIÓ. BALAGUER

Redacció. Balaguer

Tot i aconseguir unes valuoses taules al terreny de joc del CF Balaguer (2 a 2), la UD San Mauro encara hauria pogut treure més rèdit de la seva visita a la capital de la Noguera. Els jugadors de Jesús Milán van competir de tu a tu amb el seu oponent durant tot el primer període i van adquirir un substancial avantatge a l’electrònic en els primers minuts de la represa. El mitja punta Pau Yáñez (min 53) i el golejador Franco Nantez (min 63) van fer somiar l’afició maurista amb la consecució del quart triomf seguit. Els amfitrions van minimitzar la diferència al marcador gràcies al gol en pròpia porteria del central Bernat Benito i van empatar en l’últim minut del partit. La igualada, combinada amb els triomfs de l’EE Guineueta i de la Unificació Llefià, propicien que la UD San Mauro davalli fins al sisè lloc.