L’atleta Mireia Guarner és segona al català de cros

La corredora tortosina de l’Avinent CA Manresa va brillar a Mataró

Mireia Guarner, flanquejada per Guerra i Guerrero | AVINENT CA MANRESA

Mireia Guarner, flanquejada per Guerra i Guerrero | AVINENT CA MANRESA / Lluís Cuberes i Martí. Manresa

Reeixida participació dels atletes de l’Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles en el 104è campionat de Catalunya de cros individual que es va celebrar, diumenge, a la capital del Maresme.

Paula Vargas va signar el tercer lloc a la categoria sub-12 | AVINENT CA MANRESA

Paula Vargas va signar el tercer lloc a la categoria sub-12 | AVINENT CA MANRESA / Lluís Cuberes i Martí. Manresa

La corredora tortosina de l’entitat manresana Mireia Guarner va ser l’esportista vinculada als equips de les nostres comarques que va certificar un resultat més destacat. Guarner va lluitar per aconseguir el títol i, finalment, es va proclamar subcampiona de Catalunya amb un temps de 35 minuts i 33 segons. La tortosina va travessar la línia d’arribada set segons després que Douae Ouboukir (35 minuts i 26 segons). Va completar el podi Laura Rodríguez (35 minuts i 51 segons). L’actuació de les seves companyes d’equip Marina Guerrero i Mercè Guerra també va ser remarcable. La banyolina va finalitzar la competició en cinquena posició (37 minuts exactes) i la vilanovina va assolir el setè lloc final (37 minuts i 53 segons). La classificació de Mireia Guarner i Marina Guerrero garanteix a les dues esportistes de l’Avinent CA Manresa una plaça a la selecció catalana de l’especialitat que el proper diumenge, 29 de gener, prendrà part a l’estatal d’Ortuella (País Basc). Pel que fa a les categories formatives femenines, la corredora sub-12 de l’entitat manresana Paula Vargas va aconseguir una meritòria medalla de bronze (6 minuts i 21 segons).

La millor actuació dels representants del CA Igualada Petromiralles va correspondre a l’atleta sub-20 Cesc Boix. L’anoienc va estar a punt de pujar al podi i va segellar la quarta posició (24 minuts i 05 segons). La marca del tercer classificat, Oriol Jové (AA Xafatolls) va ser de 24 segons. En aquesta mateixa categoria, Jan Solà va ser setzè (25 minuts i 21 segons). El corredor sub-23 del club de la capital de l’Anoia Roger Súria va signar la sisena posició (32 minuts i 32 segons). Van completar l’expedició del CA Igualada Petromiralles tres atletes sub-18. Oriol Alonso va finalitzar la prova d’aquesta categoria en el 15è lloc (20 minuts i 19 segons), Iván Bermúdez va ser el 31è a travessar la línia d’arribada (21 minuts i 40 segons) i Eudald Ymbernón va completar el recorregut en la 59a posició (27 minuts i 39 segons).

Segon lloc de Jiménez a Sitges

D’altra banda, tres corredors de l’Avinent CA Manresa van prendre part a la Mitja Marató de Sitges 2023. Adrià Jiménez va pujar al segon graó del podi al Garraf. El seu registre (1 hora, 12 minuts i 24 segons) només el va poder millorar Oriol Villaplana (1 hora, 12 minuts i11 segons). Alexandre Urbina va completar el podi (1 hora, 12 minuts i 56 segons). Rere seu, va travessar la línia d’arribada el segon representant de l’Avinent CA Manresa, Manel Sánchez Gómez (1 hora, 13 minuts i 23 segons). Per últim, Miguel Ángel Martínez va assolir una meritòria desena posició (1 hora, 15 minuts i 12 segons).

Subscriu-te per seguir llegint

TEMES