Memphis Depay fitxa per l'Atlètic de Madrid

El davanter holandès ja és a Madrid i ja s'ha incorporat als entrenaments de l'equip 'matalasser'

Redacció

L'ara exjugador del FC Barcelona fa efectiu el seu fitxatge per l'Atlètic de Madrid per 3 milions d'euros + variables. El seu contracte serà fins a final de temporada tot i que s'espera que en cas de ser del grat del Cholo Simeone, aquest contracte s'extengui.

L'holandès, que va arribar com a agent lliure l'estiu del 2021 procedent de la Ligue 1, no es va presentar a l'últim entrenament amb permís del club i finalment s'ha produït un traspàs a l'Atlètic de Madrid: el jugador reforça la posició d'atacant que Joao Félix ha deixat lliure al marxar cedit fins a final de temporada al Chelsea.

L'ex de l'Olympique de Lyon va arribar a un Barça ja sense Leo Messi i el seu pes en l'equip ha anat a menys amb el pas dels partits, aquesta temporada tan sols ha participat en quatre partits entre totes les competicions, amb un total de 206 minuts al terreny de joc. Ara, l'holandès firma pel que queda de temporada i dues més.

Carrasco, a la recambra

El davanter de l'Atlètic de Madrid, Yannick Carrasco, ha sigut també, part del pacte de traspàs. El Barça, en desprendre's de Depay, té opció de compra preferent, no obligatòria, pel futbolista belga. La presentació del també exjugador de l'Olympique Lió, Manchester United i PSV tindrà lloc a les 18 hores al Cívitas Metropolità i podria debutar el pròxim cap de setmana a LaLiga.