Gran victòria del CN Manresa Fibracat a Montjüic

L'equip que dirigeix Jordi López supera el segon classificat per 4-5 en un duel igualat que no es decideix fins el darrer període

El CN Manresa Fibracat va obtenir una excel·lent victòria a Barcelona

El CN Manresa Fibracat va obtenir una excel·lent victòria a Barcelona / ARXIU PARTICULAR

Redacció

Important victòria del CN Manresa-Fibracat a casa del segon classificat, el CN Montjuïc, per 4-5, després d’un partit molt igualat.

En el primer quart, que es va estar marcat pels nervis, només es va marcar un gol, obra de Quirante. Les locals van desaprofitar un penal i dues superioritats, i les manresanes també dues superioritats.

Amb el 0-1, les barcelonines van reaccionar i van igualar el matx amb un parcial de 3-2. Els gols del Manresa van ser de Quirante, de penal, i Toribio.

Després del descans, tot estava per decidir. Els dos equips van demostrar jugant amb nerviosisme la importància dels punts en joc, i el període es va resoldre amb equilibri (1-1, gol de Quirante).

Només quedaven vuit minuts i no hi havia res decidit. Un gol de Vadillo a 1.32 pel final va ser decisiu i va donar el triomf al Fibracat.

FITXA

CN Montjuïc: Año, Rodríguez, Segurana (1g), Rico (1g), Occhionero, Pascual, Villà, Bargalló (1g), A. Batlle, B. Batlle (1g), Cano i Rizo.

CN Manresa FIBRACAT: Sala, Solernou, Quirante (3g), Kathel, Toribio (1g), Yerro, Piqué, González, Serracanta, César, Vadillo (1g) i Peirón.

Parcials: 0-1, 3-2, 1-1, 0-1.