L'Esparreguera aguanta l'embestida final aragonesa

Els del Baix Llobregat van patir fins al final, però es van endur un partit contra un rival directe

Dani Fontanals va ser l'autor de 15 punts i va anotar 3 triples

Dani Fontanals va ser l'autor de 15 punts i va anotar 3 triples / Arxiu/Alex Guerrero

Redacció

El CB Esparreguera es va imposar per 72-70 a l'Olivar, un equip ple de jove talent i jugadors amb dinàmica d'equip ACB. Pels del Baix Llobregat, el partit era una petita final, ja que en cas de victòria, empatarien a triomfs amb els aragonesos.

El partit va començar amb iniciativa visitant, que els esparreguerins van poder controlar amb un bon moviment de pilota en atac i aturant l'encert des del 6,75 saragossà. Al segon quart, la duresa local es va mantenir i el joc ofensiu local va començar a carburar, sobretot mitjançant l'encert des del triple.

A la represa, els aragonesos van tornar a trepitjar l'accelerador i els esparreguerins van perdre el control del partit. Els visitants van aprofitar la mobilitat dels seus jugadors interiors per a castigar la defensa local, mentre que els en defensa, van plantejar una caixa amb un defensor enganxat a Dani Fontanals que va desconcertar l'Esparreguera. Les pèrdues de pilota penalitzaven els locals, que tot i tenir encert, no aconseguien encadenar bones accions per trencar el partit. Amb 2 punts d'avantatge local, els aragonesos, en l'última possessió, van poder fer arribar la pilota al seu millor jugador per llançar un triple, però el va errar.