Dani Alves fitxa un dels advocats més prestigiosos del país per a la seva defensa en el cas de violació

Entre els seus clients hi ha la família Pujol o nombrosos empresaris de renom

Dani Alves, en una imatge d'arxiu

Dani Alves, en una imatge d'arxiu / Arxiu particular

Guillem Sánchez / J. G. Albalat

La família de Dani Alves ha fitxat a Cristóbal Martell, l'advocat de la família Pujol, perquè li defensi del cas de violació que l'ha portat a estar en presó preventiva. Es tracta d'un dels advocats amb més prestigi del país, que té entre els seus clients a nombrosos empresaris. A més del 'cas Pujol', Martell també va portar la defensa de Leo Messi o Javier Martínez de la Rosa.

Segons ha pogut saber El Periódico de Catalunya, del mateix grup editorial que Regió7, Martell assumirà la defensa d'Alves conjuntament amb Miraida Puente Wilson, l'advocada d'estrangeria, que és de la total confiança de l'exjugador blaugrana perquè li ha portat sempre els assumptes relacionats amb temes d'immigració. I és amb qui va acudir a declarar davant la jutgessa divendres passat. De fet, ha estat ella mateixa qui ho ha comunicat al tribunal.

Amb el fitxatge de Martell, queda descartada la contractació d'un altre nom que també sonava: el de l'advocat penalista Andrés Maluenda, defensor en el seu moment de l'expresident del Barça Sandro Rosell.