El Manresa RC guanya a Vic el duel de màxima rivalitat intercomarcal

Els manresans lideren el grup Nord de la Primera Catalana | MANRESA RUGBY CLUB

Els manresans lideren el grup Nord de la Primera Catalana | MANRESA RUGBY CLUB / Lluís Cuberes i Martí. Manresa

Valuosa victòria del Manresa Rugby Club al feu de l’Osona RC (26 a 48) en partit corresponent a la 2a jornada del grup Nord de la Primera Catalana. La velocitat de la línia de tres quarts dels blanc-i-vermells els va permetre culminar sis marques durant la primera part (Lluís Jou, Valentin Eugene, Ludovic Rodríguez, Evan Delbourg (2) i Marc Fernández). Així, gràcies a un inapel·lable parcial inicial de 0 a 33, els manresans pràcticament van sentenciar el matx abans del descans (12 a 38). El duel va ser més competit a la represa. Els amfitrions van posar més intensitat en els contactes i van treure profit del joc de continuïtat de la seva davantera (19 a 38). Els visitants van aguantar l’embranzida local i es van distanciar de nou a l’electrònic (19 a 48).