HOQUEI PATINS / OK LLIGA

L'Igualada Femení perd a la pista del Fraga (5-3)

L'equip de Carles Marín no pot puntuar i es manté a la part perillosa de la classificació

Imatge del partit que Igualada Femení i Fraga van disputar a la primera volta a la capital anoienca / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

CP Esneca Fraga-Igualada Femení Grupo Guzmán, 5-3

CP Esneca Fraga: Ferrer, Xicota, Arxe (1g), Vinyet F., Gutiérrez (4g) -cinc inicial-, Tapia (p), Payà, Ortiz, Regina F. i Pereira.

Igualada Femení Grupo Guzmán: Batlle, Angrill (1g), Miret (1g), Mas, Herrera (1g) -cinc inicial-, Navarrete, Molina, Bricollé, Balcells i De Sivatte.

Àrbitre: Jordi Calatayud.

Gols: 0-1 Miret (penalti), min 6. 1-1 Gutiérrez, min 7. 2-1 Gutiérrez (falta directa), min 13. 3-1 Arxe, min 28. 3-2 Herrera, min 31. 4-2 Gutiérrez, min 33. 5-2 Gutiérrez, min 35. 5-3 Angrill, min 40.

L’Igualada no aixeca el cap i continua a la part baixa de la classificació després de caure per 5-3 a la pista del sorprenent Fraga, un nouvingut a l’elit que pugna per la quarta plaça amb el Manlleu. Les anoienques s’han avançat amb un gol de Pati Miret al minut 6 però després han estat superades per un equip sòlid en el que han sobresortit els quatre gols d’Adriana Gutiérrez, DE 37 anys.

El partit ha marxat al descans amb un 2-1 que deixava les portes obertes a l’obtenció de punts per part de les igualadines. Però l’equip de Carles Marín ha encaixat dos cops durs amb dos gols en moments claus. El 3-1 l’ha fet Arxe en un contraatac poc després d’iniciar-se el segon temps. Minuts després, Herrera ha retallat distàncies amb un xut potent des de l’esquerre de l’atac, però les locals han tornat a posar dos gols de diferència desseguida, un llast que les catalanes ja no han pogut superar.