El Navàs es col·lapsa al darrer quart i envia en orris la victòria

Els bagencs van dominar durant 30 minuts, però van deixar escapar un partit que tenien controlat fins al quart període

Rui Santos va ser el màxim anotador local amb 14 punts

Rui Santos va ser el màxim anotador local amb 14 punts / ALEX GUERRERO

Redacció

El CB Navàs va caure a casa per 67-78 davant d'un Barça B al qual va dominar en la majoria de l'enfrontament. Els de la Catalunya Central van deixar escapar un avantatge d'onze punts a l'inici del darrer període tot i el suport incondicional del públic local, que omplia les graderies del Pavelló Municipal d'Esports de Navàs.

Els navassencs van dominar el ritme en els primers compassos del partit gràcies a un importat esforç defensiu que ofegava la capacitat ofensiva blaugrana i permetia als locals sortir al contraatac i anotar amb facilitat en transicions ràpides. Tot i portar el ritme de l'enfrontament i sotmetre als visitants, els jugadors del CB Navàs van perdonar en determinades accions ofensives senzilles, una circumstància que pagarien de cara a les acaballes del partit.

A cinc segons pel final del tercer període, i amb els locals dominant al marcador per 14 punts, els barcelonins van aconseguir recuperar la pilota i anotar un triple des de mitja pista. Una jugada que va ser determinant per a canviar el rumb del partit.

Al darrer període, els bagencs es van col·lapsar en atac i els visitants es van començar a mostrar encertats de cara cistella. Les accions defensives locals ja no eren efectives i l'anotació blaugrana impedia les transicions alegres de l'equip de la Catalunya Central. Una situació que es va veure agreujada a causa de les recurrents errades navassenques, que van ser castigades per un Barça B que es va anar animant en aquest quart període.

El CB Navàs afronta la setmana vinent amb les bones sensacions dels tres primers períodes, però amb la voluntat de corregir les errades del darrer quart per a continuar sumant victòries. Els bagencs visitaran el pavelló del CB Granollers el dissabte, un rival directe en la lluita per a mantenir-se a la part alta de la classificació.