WATERPOLO / LLIGA CATALANA DE 1A DIVISIÓ MASCULINA

Triomf de tràmit per un CN Manresa que continua al capdavant

El conjunt dirigit per David Torilo jugaran dissabte vinent a Olot un partit decisiu per aconseguir el primer lloc final

El jugador manresà Martí Puerta va aconseguir tres gols

El jugador manresà Martí Puerta va aconseguir tres gols / SIMON NOGUERA

Redacció

CN MANRESA-GEIEG, 16-5

CN Manresa: Cruz, Fernàndez (3g), Puerta (3g), Bianco, Serra (2g), Muns, Mayol (1g), Leon (2g), Pelegrín, Noguera (2g), Estany (1g), Rey (2g) i Fernàndez.

GEiEG: Alsina, Palom, Jonama, Lloret, Bermond (1g), Carrenyo, Oliveras, Artacho, Escatllar (1g), Martínez (1g), Hereu (1g), Ruiz (1g) i Riera.

Parcials: 5-1, 3-1, 2-2, 6-1.

Àrbitres: Ander Pastor i Genoveva Copoví.

El CN Manresa es va imposar amb un marcador contundent al GEiEG, en un partit que, degut a la seva superioritat, era un tràmit pels bagencs.

Els gironins només van aguantar fins l’empat a un, per caure després de manera clara davant el millor joc dels manresans. Només en el tercer parcial van assolir un empat, que només va fer que , en els darrers vuit minuts els de casa tornessin a prémer l’accelerador i firmar un parcial de set de tennis, 6-1.

Fins a vuit jugadors de l’equip de David Torilo van aconseguir anotar.

Ara, el proper dissabte, es juga el partit que es pot considerar decisiu, a casa del CN Olot a les 18.30 h. Els de la Garrotxa només han perdut un partit, a Manresa .

Per que l’equip se senti recolzat el CN Manresa ha organitzat un autocar per acompanyar-los en aquest partit que pot assegurar el primer lloc de manera virtual.