Un gol en el tram final impedeix a l’Igualada vèncer el FC Martinenc

Pere Santano. Igualada

Segones taules consecutives del CF Igualada des de l’arribada a la banqueta blava del nou tècnic Agustín Isabel. Els anoiencs van empatar al terreny de joc del FC Martinenc (2 a 2). Un doblet de Franc Samaniego va atorgar un substancial avantatge als igualadins. Els jugadors del tècnic vilanoví van exhibir intensitat, concentració i competitivitat des de l’inici de la confrontació i el jove davanter Franc Samaniego, en un estat de forma excepcional en aquest tram de la temporada, va recollir una pilota dins l’àrea del conjunt del Guinardó per engaltar una gardela inapel·lable amb el peu esquerre (min 20). Samaniego va marcar el 0 a 2 (min 38) gràcies a una assistència del debutant Bilal El Bakkali, davanter fitxat del CE El Catllar. Els locals van minimitzar el seu desavantatge just abans del descans (1 a 2). Els blaus van mantenir aquest marcador fins als últim minuts. Aleshores, Jan López va materialitzar el gol de l’empat.