Hoquei patins/OK Lliga masculina

L'Igualada Rigat no mostra capacitat de reacció i cau de manera clara a Lleida (5-1)

Els arlequinats han rebut un gol al minut quatre que els ha fet anar a remolc durant tot el partit

Marc Carol, autor de l'únic gol igualadí en desviar un tret de Roger Bars

Marc Carol, autor de l'únic gol igualadí en desviar un tret de Roger Bars / Jordi Biel

Redacció. Igualada

L'Igualada Rigat ha caigut severament derrotat (5-1) a la pista d'un Finques Prats Lleida que se li acosta a la classificació a quatre punts. Després de la remuntada del partit intersetmanal contra el Vilafranca, el conjunt de Cesc Fernández ha entrat malament en el partit i Jepi Selva ha anotat el primer gol d'un fort tret creuat. Abans del descans, el mateix jugador ha transformat una falta directa i ha obert forat.

A la represa, Sergi Duch ha anotat el tercer després d'una bona combinació que ha finalitzat driblant Torrents i marcant. Marc Carol ha reduït la distància en desviar un xut de Roger Bars, però dos gols consecutius, de Soares i de Folguera, han tallat qualsevol possibilitat de reacció.