Triomf transcendent del Sala 5 Martorell al feu del CD Leganés

Un hat-trick de l’ala manresà Roger Bermusell va propiciar la valuosa victòria del Sala 5 Martorell a la pista d’un oponent directe en la lluita per assolir la permanència, el CD Leganés (3 a 5). Després de cinc jornades sense guanyar (quatre derrotes i un empat), els jugadors de Víctor González van evidenciar des de l’inici de l’enfrontament la seva determinació per segellar el sisè triomf a la lliga i Roger Bermusell va palesar el seu olfacte golejador en materialitzar les dues primeres ocasions de gol dels martorellencs (minuts 1 i 2).

Tot i l’adversitat, els madrilenys van reaccionar i Manuel Diz Sánchez Cruzat va minimitzar la diferència a l’electrònic (min 11). L’ala Ferran Ruiz Ferru va replicar dos minuts després (1 a 3). Aquest resultat es va mantenir fins a l’últim minut del primer període. Aleshores, en un tres i no res, Manuel García Ruano i Pablo Ibarra van marcar dos gols que van reequilibrar el marcador (3 a 3).

Ambdues formacions van maldar per decantar el partit a favor seu en els primers dotze minuts de la represa, sense aconseguir-ho. Una acció de Roger Bermusell va desllorigar la situació. La rematada del manresà la va desviar al fons de la xarxa el cos del local Pablo Ibarra.

Els jugadors de Víctor González no van fer concessions defensives a l’oponent en el tram final del duel i Pavel Pérez va certificar la victòria segons abans del final del partit (3 a 5).