FUTBOL SALA

El Covisa avança a la Copa Catalunya

Els manresans eliminen el Polinyà per 0-4 en el debut en la competició i en la quarta ronda s'enfrontaran a l'Olesa

El partit va ser disputat però el triomf es va inclinar a favor dels manresans

El partit va ser disputat però el triomf es va inclinar a favor dels manresans / COVISA MANRESA

Redacció

FS LINYOLA-COVISA MANRESA, 0-4

FS Linyola: Joel, Arnau, Raul, Joan Marc i Cristian -cinc inicial-, Vendrell, Reventós, Len, Sergi, Boldó, Jorge i Andreu.

Covisa Manresa: Arriero, Xavi Cols, Santa, Manu i Riba -cinc inicial-, Noguera, Pere Aran, Lavado, Iker, Ambros , Aaron i Cella.

Àrbitre: Calvo Mingot.

Gols: 0-1 Manu, min 4. 0-2 Noguera, min 31. 0-3 Aaron, min 35. 0-4 Riba, min 40.

El Covisa Manresa es va imposar el Linyola per 0-4 en la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya, i va saldar el debut en la competició avançant a la següent fase. Davant d'un públic nombrós, els dos equips van disputar un partit molt equilibrat i que va esdevenir un bon espectacle pels espectadors.

Manu va avançar als bagencs ben aviat, donant una certa tranquil·litat a l'equip en una pista molt complicada per les seves característiques. En el transcurs de la primera part, ambdos conjunts van jugar de tu a tu i les ocasions locals eren sempre interceptades magistralment per Sergio Arriero.

A la represa, Noguera va ampliar les diferències, i amb el 0-2 el Linyola va optar pel sistema de porter-jugador. A deu minuts pel final, els manresans van ampliar el marge amb un gol d'Aaron.

Amb el partit ja decidit, Riba va sentenciar amb un gol a porteria buida per una pèrdua en joc de cinc dels lleidatans.

En la propera ronda, el Covisa jugarà al pavelló Salvador Boada contra el Futbol Sala Olesa, que va eliminar el CFS Esparreguera als llançaments de penal després d'acabar el duel 1-1.