ATLETISME

Eloi Santafé es penja la plata a l'heptatló de l'estatal sub-23 en pista coberta

L'atleta del CA Igualada Petromiralles va signar la millor actuació de la Catalunya central al campionat que va tenir lloc a Antequera

Eloi Santafé, a l'esquerre del podi de la prova d'heptatló amb la medalla de plata / CA IGUALADA

Redacció

L'atleta del CA Igualada Petromiralles Eloi Santafé va obtenir la medalla de plata en la prova d'heptatló al Campionat d'Espanya sub-23 en pista coberta, que va tenir lloc a Antequera (Màlaga). Un èxit que se suma al títol català conquerit fa uns dies en la mateixa disciplina per l'esportista de Valldoreix que vesteix la samarreta del club anoienc.

HEPTATLÓ

1. Pol Ferrer (Cornellà At.)................................5584
  2. Eloi Santafé (CA Igualada Petromiralles)....5519
  3. Pablo Roelas (CE Colivenc)..........................5356

Santafé va ser el millor en la prova dels 60 metres tanques, amb un registre de 8.14 i va quedar segon en el salt de llargada, amb 6.95, i els 60 metres llisos, amb 7.03. En la resta de disciplines de l'heptatló, els seus guarismes van ser 12.49 en pes, 1.86 en alçada, 4.50 en perxa i 2.44.57 en 1.000 m. En tota, 5.519 punts, la seva millor marca personal, a només 65 punts de la puntuació que li va donar l'or al també català Pol Ferrer, del Cornellà At.

La distància que va separar Nerea Pérez (Avinent Manresa) del podi va ser ínfima: amb 3.80 en la final de perxa va queda quarta, el mateix registre amb el que Jaione Mikeo (Grupompleo Pamplona At.) va conquerir el bronze. Però mentre aquesta va franquejar l'altura a la primera, la saltadora del club blanc-i-vermell va necessitar tres intents.