Laporta celebra haver pres "decisions valentes" i que el "barcelonisme hagi recuperat l'alegria"

El president del FC Barcelona anuncia que per primera vegada en quatre temporades, el club tanca l'any amb superàvit

EP

El president del FC BarcelonaJoan Laporta, ha celebrat aquest dijous haver pres "decisions valentes que porten el club pel bon camí" i l'actual bon moment esportiu del primer equip que han provocat que l'afició hagi "recuperat l'alegria".

"Assumim el risc en ser directius pel moment de màxima dificultat, però prenem decisions valentes que porten el club pel bon camí. Hem salvat el club de la ruïna econòmica, el deute està controlat i per primera vegada en quatre anys tenim superàvit", ha detallat Laporta en una roda de premsa.

El dirigent ha apuntat la millora de "la salut financera", però ha admès que encara els costa "inscriure jugadors" per les exigències de La Lliga i per haver heretat "un límit salarial excedit i en una quantitat important de milions".

"Quant al moment esportiu ja hem guanyat la Supercopa d'Espanya i el més rellevant va ser com la vam guanyar, amb un recital de futbol. Competim per guanyar la Copa del Rei i la Lliga Europa, però l'objectiu prioritari és la Lliga", ha prosseguit el mandatari.

Ha recalcat que han conformat "un equip competitiu, però en fase de creixement". "El barcelonisme ha recuperat l'alegria i era un dels nostres compromisos electorals. L'equip juga bé, obté bons resultats i genera molta il·lusió, ha començat una nova era", ha assegurat, i ha agraït "el compromís" de Xavi Hernández amb el projecte i per mostrar-se "com un entrenador de club".