Matías Messi, germà de Leo: «No tornarem al Barcelona»

El familiar de l'astre argentí qualifica Laporta de "desagraït" i els espanyols de "traïdors" durant un directe a Twitch

Matías Messi, el germà gran de Leo Messi

Matías Messi, el germà gran de Leo Messi / EPC

EFE

Matías Messi, germà de l'ídol argentí Leo Messi, ha assegurat aquest dimecres que "no tornarem al Barcelona", en unes declaracions realitzades en un canal de 'twitch', una afirmació que ha estat matisada posteriorment des del gabinet de comunicació de l'astre argentí, en unes declaracions a EFE.

Matías, el més gran dels germans de Messi, ha dit en un canal que gestiona el seu fill Tommy, que Leo no tornarà a l'entitat blaugrana i que si ho fes seria fent "una bona neteja", com "fer fora Joan Laporta", al qual ha qualificat com a "desagraït, amb tot el que li va donar Messi al Barcelona".

"Per a mi el Barcelona es va començar a conèixer per Messi, abans era més conegut el Madrid. El que té l'oportunitat de viatjar a Barcelona i entrar al Museu del Barcelona veu que el Museu del Barcelona és Messi", ha dit Matías.

El germà de Messi assegura que se sent traït: "Els espanyols són uns traïdors. La meva mare li va dir a Lionel una vegada: 'T'ho pagaran com a Ronaldinho'", ha assegurat.

A petició d'EFE, des del Gabinet de Comunicació de Leo Messi aclareixen que aquesta declaració és "una opinió individual i personal de Matías Messi, que és germà de Leo, però l'opinió del qual no té perquè coincidir amb la de Leo o la d'altres familiars, amics o gent propera al futbolista".

Laporta: «Leo és patrimoni del Barça. El seu germà? No li dono importància»

Joan Laporta no s’ha mostrat gens inquiet amb les paraules de Matías Messi. «No li donaria més importància, vaig tenir fins i tot certa comprensió al que podia dir en un moment determinat. Ha demanat disculpes i s’agraeix», ha dit el president blaugrana, intentant ser molt curós amb les paraules que utilitzava per referir-se a l’astre argentí.

«És obvi que Messi és patrimoni del Barça i estem molt orgullosos d’haver-lo tingut. No em feu parlar de Messi perquè pertany al París SG i no vull parlar de jugadors que són en altres clubs. Per això, jo li trec a allò del germà tota la importància. Ja ha demanat perdó», ha insistit Laporta, recalcant en diverses ocasions que Messi és «patrimoni» del club blaugrana.