FUTBOL

Catalunya sub-14, amb Julen Sánchez (Gimnàstic Manresa), accedeix a la fase final de l'estatal

L'equip de Rafa Beltran supera Madrid per 1-2 en la darrera jornada del campionat celebrat a Jerez de la Frontera

Equip titular de la selecció catalana sub-14, en el duel inaugural

Equip titular de la selecció catalana sub-14, en el duel inaugural / FCF

Redacció

La selecció catalana sub-14, amb el jugador del Gimnàstic Manresa Julen Sánchez a les seves files, s’ha classificat en primer lloc del seu grup a la Fase d’Or del Campionat d’Espanya autonòmic, i d’aquesta manera ha aconseguit el pas a la fase final de la competició, que es disputarà a finals de març.

El certamen ha tingut lloc a les localitats de Chiclana de Frontera, Chipiona, Jerez de la Frontera i San Fernando, amb la presència de més de sis-cents jugadors de les categories sub-14 i sub-16. Catalunya, concretament, ha jugat els tres partits a Jerez.

Divendres, en la jornada inaugural, Catalunya no va poder passar de l’empat sense gols contra Múrcia. L’equip que dirigeix Rafa Beltran no va trobar l’encert que havia exhibit fins ara, i es veia gairebé obligat a resoldre positivament els altres dos enfrontaments del grup, un fita que ha rubricat aquest migdia.

En la segona jornada, el dissabte, Catalunya es va imposar clarament a Cantàbria per 7-0. Kemo i Daba van fer dos gols cadascun i la resta els van anotar Cuadrado, Touray i el representant del club manresà, Julen Sánchez.

Tot quedava pendent del duel d’aquest diumenge amb Madrid com a rival. Tot i que la selecció del centre de la península s’ha avançat, Baba i Kemo han capgirat el resultat, donant a Catalunya l’accés a la fase final.

RESULTATS SUB-14

Catalunya-Múrcia, 0-0

Catalunya-Cantàbria, 7-0

Catalunya-Madrid, 2-1