WATERPOLO / LLIGA CATALANA DE 1A DIVISIÓ FEMENINA

Golejada del CN Manresa Fibracat davant el CN Martorell

El conjunt que entrena Jordi López va sentenciar en el tercer quart amb un contundent parcial de 7-0

El matx va acabar essent molt desigual

El matx va acabar essent molt desigual / SIMON NOGUERA

Redacció

CN MANRESA FIBRACAT-CN MARTORELL, 19-7

CN Manresa Fibracat: Sala, Puigdellivol, Quirante (8g), Kathel, Toribio, Yerro (1g), Piqué (4g), González, Serracanta (1g), César (1g), Vadillo (4g) i Peirón.

CN Martorell: Nicolas, Armenteras, Cuello (5g), López, Garcia, Held, Gallego, Bellés (2g) i Horcajada.

Àrbitres: Manel Massegú i Sergi Moyano.

Parcials: 3-2, 5-3, 7-0, 4-2.

El somni de l'ascens continua viu pel CN Manresa Fibracat després de la contundent victòria per 19-7 davant un CN Martorell que va acudir a les piscines Manel Estiarte amb una plantilla molt curta. Les visitants només van anar per davant amb el 0-1, i van resistir tant en el primer quart (3-2) com en el segon (8-5 a la mitja part).

El CN Manresa Fibracat, per la seva part, va pitjar l'accelerador al tercer període, amb un 7-0 que va deixar el partit vist per sentència.

Sara Quirante, amb 8 gols, va ser la màxima anotadora del conjunt que dirigeix Jordi López. El proper compromís el tindrà l'equip dissabte vinent a la piscina del Sant Feliu.