El vuitè lloc d'Ainhoa Martínez en el llançament de pes ha estat el resultat més destacat de l'Avinent Manresa en la tercera i última jornada dels Campionats d'Espanya d'atletisme en pista coberta, celebrats de divendres a diumenge a Madrid. Després de la cinquena plaça de la seva companya d'equip Ona Bonet en el salt d'alçada (1.75), Martínez s'ha quedat prop de la seva marca de la temporada (13.49) amb un millor intent de 13.30. La llançadora ha fet el mateix registre que l'olesana Daniela Fernández, però la del Baix ha enviat la bola a 13.22 en el seu segon millor llançament, mentre que el de Martínez ha estat de 13.15. El títol ha estat per la gran favorita, Ma. Belén Toimil (Playas C.), amb 17.37.

La manresana Mònica Clemente, que enguany vesteix la samarreta del Barça, ha fet cinquena en el salt de perxa, amb 4.10, lluny dels 4.40 de Maialen Axpe (At. Sant Sebastià).

La banyolina Esther Guerrero (New Balance Team) ha recuperat el títol dels 1.500 metres en derrotar Águeda Marqués (CA Adidas) a la final per un marge de gairebé dos segons: 4.10.48 de la migfondista entrenada pel manresà Joan Lleonart, director tècnic de l'Avinent, i 4.12.45 de la seva principal rival.

Marina Guerrero, de l'Avinent Manresa, va fer segona en la seva sèrie del dissabte, amb 4.29.88 i avui ha quedat 12a, amb 4.32.26.

Esther Guerrero llueix la medalla del seu cinquè títol estatal de 1.500 en pista coberta SERGIO PÉREZ/EFE

La manresana Emília del Hoyo va fer cinquena en la seva sèrie de 60 metres tanques, amb 8.42, i no va poder passar a la final.

La crònica de la primera jornada, en aquest enllaç. La de la segona, en aquest altre.