Bàsquet/Lliga Femenina

El Cadí perd el control en el tram final i cau davant del Casademont Saragossa (67-74)

Les urgellenques es desconcentren arran d'algunes decisions arbitrals i encaixen un parcial de 3-14 en l'epíleg del duel

Laia Raventós, autora de 12 punts contra les aragoneses

Laia Raventós, autora de 12 punts contra les aragoneses / Agustí Peña/Sedis Bàsquet

Redacció . Manresa

El Cadí la Seu ha caigut derrotat aquest diumenge al Palau d'Esports contra el potent Casademont Saragossa (67-74) en un partit que s'ha complicat al final per a les urgellenques arran de dificultats ofensives i també de desconcentració. Segurament l'erràtic arbitratge no ha ajudat el conjunt de Jordi Acero, que quan guanyava per 64-60 a poc més de sis minuts per al final ha rebut un parcial de 0-9 primer, que després s'ha convertit en un 3-14, que ja ha estat inapel·lable.

I tal com va passar a Salamanca entre setmana, en què l'últim període també va arruïnar el partit, ha estat una llàstima, perquè el Cadí, que continua amb la baixa de la seva jugadora més determinant, la base Laura Peña, ha controlat el joc en tot moment. De la mà d'una excel·lent Stephanie Watts, autora de 22 punts i de cinc triples, el Cadí ha anat mantenint sempre una distància que ha arribat a ser de sis punts (61-55) a l'inici del darrer quart.

Però llavors han arribat les faltes no indicades, violacions estranyes del joc no assenyalades i, tot i una tècnica a l'entrenador visitant, Carlos Cantero, tot de situacions que han afavorit les aragoneses. Aquestes, ben dirigides per Tate, han aprofitat l'ocasió i s'han endut la victòria.

CADÍ LA SEU: Ramette 4, Watts 22, Strautmane 5, Bahí 3, Tunstull 4 -cinc inicial- Kovacevic 9, Raventós 12, Brotons 2, Pujol i Soler 6

CASADEMONT SARAGOSSA: Tate 11, Ortiz 5, Gimeno 11, Fiebich 13, Geldof 8 -cinc inicial- Grande 2, González 2, Oma 11, Alonso, Gatling

ÀRBITRES: Esteve, Marqueta i Acevedo

PARCIALS: 23-17, 37-34 (descans) 54-50, 67-74