FUTBOL SALA

El Covisa Manresa elimina el FS Olesa a la Copa Catalunya

Els locals van plantar cara a un rival de categoria superior en un partit que es va decidir en el tram final

Una imatge del partit que el Covisa va jugar contra el Linyola a l'anterior eliminatòria / COVISA MANRESA

Redacció

FUTBOL SALA OLESA-COVISA MANRESA, 0-3

OLESA: Arnau, Zurita, Guille, Jairo i Roger -cinc inicial-, Marc, Tino, Pau, Bilel, Alex i Roger.

COVISA MANRESA : Arriero, Xavi Cols, Santa, Noguera i Manu -cinc inicial-, Iker, Aaron, Riba, Aleix Perez, Uri i Cella.

GOLS: 0-1 Santa, min 19. 0-2 Xavi Cols, min 38. 0-3 Santa, min 40.

El Covisa Manresa va avançar a la següent ronda de la Copa Catalunya després d'imposar-se al FS Olesa per 0-3 en partit de la quarta fase. En un pavelló Salvador Boada ple a vessar, els locals van oferir una bona imatge davant un rival de categoria superior, que tenia les baixes d'Asís, Ambrós i Terri i les novetats dels juvenils Aleix Pérez i Oriol Jo.

El primer temps es va saldar amb victòria mínima pel Covisa gràcies al gol de Santa en el tram final. El 0-1 va ser fruit d'una bona jugada col·lectiva de combinació que va acabar amb una notable definició. Durant els primers vint minuts, els manresans van tenir ocasions per marcar, però el desencert i el bon paper del porter olesà Arnau van impedir durant molts minuts que el primer gol pugés al marcador. L'Olesa, per la seva part, es va dedicar a buscar el contracop.

La segona part es va iniciar amb diverses ocasions visitants. El tècnic olesà va apostar pel joc de porter-jugador quan quedaven deu minuts pel final i el Manresa va poder sentenciar transformant dos gols a porta buida amb dues pilotes robades a la seva pista.

En l'anterior eliminatòria, el Covisa va derrotar el Linyola.