WATERPOLO / LLIGA CATALANA DE 1A DIVISIÓ FEMENINA

Victòria del CN Manresa Fibracat a Sant Feliu (8-12)

El conjunt que dirigeix Jordi López va dominar en tot moment i continua en tercer lloc a la classificació

Sara Quirante va anotar cinc gols

Sara Quirante va anotar cinc gols / SIMON NOGUERA

Redacció

CN SANT FELIU B-CN MANRESA FIBRACAT, 8-12

CN Sant Feliu B: Caballero, Kay, Jordi (1g), Gutiérrez (2g), Sistachs, Gimby (1g), Day, Linde (1g), Gale (2g), Caballero, Montserrat (1g) i Wang.

CN Manresa Fibracat: Sala, Solernou, Quirante (5g), Toribio, Yerro, Piqué (1g), Gonzalez, Serracanta, César (3g), Vadillo (2g) i Peirón (1g).

Àrbitres: Lídia Escoda i Rosa Fernández.

Parcials: 2-3, 1-3, 2-3, 3-3.

Victòria del CN Manresa Fibracat en una piscina complicada. Les jugadores de Jordi López van dominar en el joc i en el marcador des del primer moment, posant-se 0-2 només començar el partit, amb gols de Vadillo i Quirante, arribant a la fi del primer quart en avantatge 2-3, amb el tercer gol bagenc obra de César.

En el segon període, les bagenques es van escapar amb gols de Quirante, César i Peirón, uns registres que van fer que el partit arribés a la meitat amb 3-6. Posteriorment, el matx va continuar igual. Quirante, la màxima golejadora del partit, amb dos gols i Piqué van fer que el coixí en entrar al darrer quart fos de quatre gols (5-9).

En el darrere període, les manresanes es van limitar a mantenir la distancia, firmant unes taules parcials a tres gols, anotats els de les manresanes per César, Vadillo i Quirante, tots tres en superioritat. La transformació de les accions de jugadora de més va ser clau per aconseguir l'avantatge final. L'equip continua tercer.