Cúrling

El Puigcerdà Pànxing afronta des d'aquest dijous l'estatal masculí de Jaca

El conjunt cerdà té com a objectiu la permanència, però no renuncia a entrar als play-off

Quatre dels components de l'equip ceretà en el campionat

Quatre dels components de l'equip ceretà en el campionat / Cúrling Puigcerdà Pànxing

Redacció . Manresa

El Cúrling Puigcerdà Pànxing ha viatjat aquest dimecres a Jaca per prendre part, des de dijous, en la fase de lliga del Campionat d'Espanya masculí de cúrling, en el qual intentarà aconseguir la permanència en la categoria. El torneig tindrà lloc entre els dies 23 i 26 de febrer i els quatre primeres classificats disputaran els play-off per decidir el campió entre el 10 i el 12 de març.

El conjunt cerdà està format per Eduard Ferrer, Oriol Gastó, Marc Morralla, Jordi Diví i Carles de Moxó i iniciarà la competiciól dijous, en la primera ronda de partits, contra el Barcelona Cúrling. La competició es podrà seguir en directe AQUÍ i els resultats, AQUÍ.

Els equips participants en el campionat són, a part dels dos ja citats, Los Compadres Màlaga, JVA-Ochoa Lacar, CH del Pirineo. Sportìng l'Olla, Harrikada Bertako, Txuri-Berri, Madrid B52 i Iparpolo. El Txuri Berri de Sant Sebastià és el vigent campió, davant de l'Iparpolo i el Madrid B52. Des del Puigcerdà Pànxing, el seu capità, Carles de Moxó, ha explicat que "l'objectiu és aconseguir la permanència en la Primera Divisió estatal tot i que, veient els últims resultats, entra al play-off també és possible".