Gimnàstica artística

Thierno Diallo no pot entrar a les finals de la prova de la Copa del Món de Doha

El gimnasta de l'Egiba obté un quinzè lloc en les classificatòries de cavall amb arcs com a millor resultat

Thierno Diallo, el segon de la primera fila començant per l'esquerra, amb l'equip estatal a Doha / RFEGimnasia

Jordi Agut

Jordi Agut

El gimnasta de l'Egiba Thierno Diallo no ha pogut entrar a cap de les finals dels vuit millors de la prova de la Copa del Món de gimnàstica artística que aquests dies s'està celebrant a Doha (Qatar). El quinzè lloc del manresà en la classificatòria de cavall amb arcs ha estat el millor resultat en una competició en què el seu company Nicolau Mir ha estat sisè en la final de terra.

Diallo participava en tres aparells en aquest torneig. El primer dia, en cavall amb arcs, va assolir una nota de 13,733 punts, a poc més de quatre dècimes del vuitè classificat, el kazakh Ilyas Azizov (14,166). Diallo va tenir una nota d'execució de 7,833 amb una dificultat de 5,9.

El mateix dia va participar en anelles, en les quals va assolir la trentena posició, amb una nota de 12,200, molt lluny dels vuitens classificats, que en van aconseguir 14,400 i que van haver de disputar un desempat per dil·lucidar qui anava a la final.

Finalment, en el seu millor aparell, paral·leles, Diallo va acabar setzè, amb una nota de 13,100 punts, a nou dècimes del 14,000 que marcava la vuitena posició, aconseguida pel turc Adem Asil. En aquesta oportunitat, no va prendre part en el concurs de barra, un dels que sol freqüentar.