L'Olesa ja suma nou jornades sense conèixer la derrota (74-88)

Els del Baix Llobregat van saber gestionar amb tranquil·litat l'avantatge aconseguit el tercer període

Josep Alemany va firmar 18 punts en l'esforç olesà

Josep Alemany va firmar 18 punts en l'esforç olesà / Arxiu/OSCAR BAYONA

Redacció

El Nou Bàsquet Olesa va aconseguir allargar fins a nou la seva ratxa de victòria, en aquest cas per 74-88 davant del Club Natació Sabadell. Els Olesans visitaven una pista molt complicada, i un rival que pugna amb ells per les primeres posicions a la taula classificatòria.

El partit va ser molt igualat durant gairebé tota la primera meitat. Les alternances al marcador i les diferències curtes pels dos equips se succeïen sense aturador. Tot i aquesta constant, en la darrera possessió del segon període, els vallesans van anotar un triple sobre la botzina que, combinat amb un parell de cistelles ràpides a la represa, els va col·locar amb un avantatge de 8 punts. Malgrat l'adversitat, els olesans no van abaixar els braços, i gràcies a endurir la defensa i a aprofitar els desajustaments defensius rivals, van capgirar el duel amb un parcial de 0-14 que els donava, de nou, el lideratge.

Aquest avantatge es va mantenir durant el que restava de matx, i fins i tot es va engrandir al darrer període. Tot i que els locals ho van intentar per activa i per passiva, els visitants van saber gestionar de meravella la renta, i no van patir. Amb aquesta victòria, l'Olesa segueix en segona posició, i afronta de la millor manera possible tres partits que dictaran les seves opcions de cara a mantenir-se a les primeres posicions de la taula.

NATACIÓ SABADELL: Ollé 8, Sanahuja 17, Soriano 7, Vázquez 1, Reyes 14 -cinc inicial- Arellano 10, Álvaro Bello, Pascual, Guillermo Bello 12, Varón i Payà 5

NOU BÀSQUET OLESA: Marc Fontanals 13, Ala 2, Aliaga 6, Roy 3, Claramunt 18 -cinc inicial- Albert Fontanals 6, Morales 3, Nafrià 2, Expósito 11, Romero 6 i Alemany 18

ÀRBITRES: De Sa i Del Sol

PARCIALS: 14-15, 40-34 (descans), 53-65, 74-88