Natació artística

Dues medalles per al CN Manresa en els catalans d'artística a Granollers

Marina Parcerisa va fer plata en individuals i, al costat de Mònica Palà, es va endur el bronze en duets

Mònica Palà i Marina Parcerisa van aconseguir medalles en categoria absoluta

Mònica Palà i Marina Parcerisa van aconseguir medalles en categoria absoluta / CN Manresa

Redacció . Manresa

Les nedadores de la categoria absoluta del Club Natació Manresa van obtenir dues medalles en el Campionat de Catalunya de natació artística que es va fer a les instal·lacions del Club Natació Granollers.

En concret, el duet format per Mònica Palà Giralt i Marina Parcerisa Grau van aconseguir la tercera posició i, per tant, la medalla de bronze en la seva categoria. A més, en la competició de solo individual, Parcerisa es va endur la medalla de plata.

A part, l'equip júnior de l'entitat, format per Carla Orihuela Crespi, Núria Vila Trullàs i Marina Fernández López, aquesta de reserva, van aconseguir el vuitè lloc en duo. Per la seva banda, Sheila García Hualpa va ser sisena en solo. Aquesta posició la va repetir en equips acrobàtics, en què competia al costat de les tres nedadores anomenades anteriorment i d'Ivette Calvo Morera i Ada Soler Sánchez.

Aquestes bones classificacions en totes les categories han de ser un bon indicador de cara als Campionats d'Espanya de l'especialitat, que s'han de fer entre els propers dies 23 i 25 de març a Palma de Mallorca. En aquesta competició, el CN Manresa participarà amb dues representants individuals i dos duets.