La Salle va caure per 77-80, a casa, a conseqüència d'un triple des de 8 metres que va entrar sobre la botzina. Els bagencs rebien al CN Sabadell, el quart classificat de la competició, i van continuar demostrant que, al seu pavelló, cap equip es podrà endur un triomf fàcil.

Els dos conjunts van desplegar un gran joc ofensiu durant tot el partit, i la igualtat en el joc i els marcadors van ser la tònica de tot el partit. De fet, quan restaven menys de cinc minuts per acabar el partit, els visitants van assolir un avantatge de 7 punts que semblava definitori. L'orgull local, però, va motivar una gran remuntada que va fer anar el partit al temps extra.

Uns cinc minuts en què la tònica es mantenia, va veure com els sabadellencs castigaven primer, però els locals responien amb un triple, que era replicat a l'altre costat de la pista. Un intercanvi de tirs lliures semblava mantenir les distàncies, però una cistella de Nil Deix amb menys de 5 segons al cronòmetre tornaven a igualar el marcador. Amb quatre segons al rellotge i, després de sacar de banda, Arnau Sanahuja va convertir un triple sobre la botzina que segellava el triomf visitant i deixava sense premi l'esforç bagenc.

Els manresans, es queden a la novena posició de la classificació, amb un petit marge per sobre de les places de promoció de descens, que marca el CB Vilatorrada.