Bàsquet/Lliga EBA

El CB Martorell salva la jornada pels mals resultats dels seus rivals directes (103-69)

El conjunt del Baix Nord cau apallissat a Mallorca, però també perden el Quart i el Moncayo, que es troben a un triomf

Pol Pagès va anotar 8 punts per als martorellencs

Pol Pagès va anotar 8 punts per als martorellencs / Alex Guerrero Maestre

Redacció . Martorell

Derrota molt clara del CB Martorell a la pista del Palmer (103-69), que va demostrar clarament la diferència que hi ha entre un conjunt que ocupa la tercera posició del grup 1 i un altre que es troba a la zona mitjana-baixa de la classificació. De tota manera, la derrota dels visitants hauria hagut de ser menys clara si l'equip hagués arrencat bé el partit i no hagués permès la brutalitat de 37 punts als insulars en el primer període (37-18).

El millor del dia per als jugadors de Manuel Hernández van ser els resultats dels rivals directes, el Quart i l'Azulejos Moncayo, que es troben a un triomf de les seves set victòries. Els gironins van caure a casa contra el Mataró Parc Boet (66-79) i els aragonesos, a la del Girona B (89-75), amb la qual cosa segueixen per sota. A més, el Moncayo visita Martorell en la propera jornada.

Del partit a Palma, el quart inicial ho va marcar tot. El Palmer va tenir un encert extraordinari des de la línia de 6,75 metres, amb 6 encerts de 8 intents. Tres dels seus homes, Serra, Servera i Sánchez, van fer 2 de 2 des de la distància. El Martorell no se'n va refer, tot i que els parcials superiors van ser igualats, amb un bon Vicente, autor de 17 punts, a dins de la zona.