WATERPOLO / LLIGA CATALANA DE 1A DIVISIÓ FEMENINA

Continua la lluita pel subcampionat del CN Manresa Fibracat

Les jugadores de Jordi López derroten el Geieg per 8-14 i mantenen l'esperança d'atrapar la segona plaça

El CN Manresa Fibracat va dominar des de l'inici a Girona

El CN Manresa Fibracat va dominar des de l'inici a Girona / SIMON NOGUERA

Redacció

GEIEG-CN MANRESA FIBRACAT, 8-14

GEiEG: De la Torre, Roger, Brugada (1g), Codina, Font (1g), Llenas (3g), Sudria (2g), L. Font, S. Font (1g), Franco, Saavedra, Estalella i Molina.

CN Manresa Fibracat: Sala, Solernou, Quirante (4g), Kathel, Toribio (1g), Yerro, Piqué (3g), Gonzalez (4g), Serracanta, César, Vadillo i Peirón (2g).

Àrbitres: David Roura i Xavier Roman.

Parcials; 1-3, 2-4, 1-4, 3-3.

El CN Manresa Fibracat manté l’esperança de conquerir la segona plaça, a hores d'ara en mans del CN Montjuïc, després d’imposar-se amb claredat a la piscina del Geieg per 8-14, un resultat totalment diferent al que es va produir en la primera volta quan les gironines van sorprendre les bagenques a casa. Les jugadores de Jordi López van sortir decidides a guanyar i els gols de Quirante, Piqué i González li van proporcionar un avantatge d’1-3 al final del primer període.

Tot i la victòria parcial, el Fibracat no es va relaxar i va tornar a guanyar el període previ a la meitat del partit, per 2-4, amb dianes de Piqué (2g), Quirante i Peirón. Amb un 3-7, el partit estava ben encarrilat. Una sensació que les visitants van refermar amb un parcial d’1-4 en el tercer temps que sentenciava el signe final del matx, amb gols de Toribio, Peirón i González (2).

Les locals van ser més eficaces a nivell ofensiu en el darrer període, però tampoc així van poder anotar-se el parcial (3-3). Pel Manresa van marcar Quirante (2) i González. Queden tres partits pel final de la lliga regular, i el Fibracat manté totes les opcions d’acabar segon.