L'Olesa s'endú un ajustadíssim duel a la pròrroga contra l'Espanyol (82-84)

Els del Baix Llobregat nord firmen la dotzena victòria consecutiva i continuen colíders de la competició

Ruben Morales va ser l'olesà més destacat amb 21 punts

Ruben Morales va ser l'olesà més destacat amb 21 punts / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

El Nou Bàsquet Olesa va sumar la dotzena victòria consecutiva de la temporada en superar per 82-84 a l'SD Espanyol a domicili. Els olesans van forçar la pròrroga amb una cistella a l'últim segon del partit, i es van mostrar més encertats que els seus rivals des dels 4,60 al temps extra.

El partit va tenir, des de l'inici, multitud d'alternances a l'electrònic, i encara que els del Baix Llobregat nord guanyaven al final dels primers deu minuts, l'Espanyol va marxar als vestidors amb 8 punts d'avantatge a la mitja part. En un darrer quart en què els locals van aconseguir un avantatge d'11 punts quan restaven menys de tres minuts i el partit semblava sentenciat, els olesans no van abaixar els braços i, en els darrers instants, van igualar el duel. Al temps extra, l'encert visitant des del tir lliure va ser suficient per a continuar sent colíder de la competició.

SD ESPANYOL: Gabriel 12, Gomila 14, Orejas, Sola 24, Puig 22 -cinc inicial- Aziz, Rodríguez 10, Tallada, Rodríguez i Raic

NOU BÀSQUET OLESA: Marc Fontanals 7, Morales 21, Aliaga 10, Claramunt 15, Alemany 8 -cinc inicial- Roy 2, Albert Fontanals 2, Ala 5, Expósito, Romero 14

ÀRBITRES: Estrems i Ruiz

PARCIALS: 13-18, 32-30 (descans), 46-49, 79-79 (final del partit), 82-84 (final de la pròrroga)