El Navàs es retroba amb la victòria davant del Roser (75-72)

Els bagencs es van saber refer de la baixa d'Albert Planell i van aconseguir un triomf clau a casa

Redacció

El CB Navàs Viscola va imposar-se al Plus Ultra Seguros Roser per 75-72 al Municipal d'Esports de Navàs. Els bagencs van afrontar el matx amb el gran condicionant que representava la lesió d'Albert Planell, el seu jugador interior de referència. El públic local, conscient de la importància de l'enfrontament, va omplir el pavelló navassenc.

El partit va començar amb una màxima igualtat entre els dos equips, que feien gala de la seva capacitat defensiva i no deixaven que cap dels dos conjunts lluís el seu potencial ofensiu. Una circumstància que, lligada a la falta d'encert dels navassencs no els permetia reflectir la seva superioritat al marcador. Un segon període amb sensacions similars, però amb correccions en la falta d'encert, van propiciar que els locals tanquessin el període amb 10 punts d'avantatge que els donaven tranquil·litat.

Una represa amb un Roser més agressiu, va reduir l'avantatge dels locals, que es continuaven mostrant còmodes sobre el parquet. El marcador reflectia un 53-48 que mantenia les opcions de tots dos conjunts de cara a l'últim quart. Ja al darrer període, els visitants van aconseguir un mínim i momentani avantatge sobre els navassencs. Tot i això, els principals jugadors locals, capitanejats per David Yuste i Eddy Sims van prendre les regnes del partit i van certificar l'onzena victòria del curs pel CB Navàs.