Valuosa igualada del Sala 5 Martorell contra l’Atlético Benavente FS

Pavel Pérez va impedir la derrota del conjunt martorellenc | FRANCISCO J. VELASCO / REDACCIÓ. MARTORELL

Redacció. Martorell

El Sala 5 Martorell va cedir un inesperat empat contra l’Atlético Benavente FS (4 a 4). Vèncer el catorzè classificat hauria permès als amfitrions fer un pas decisiu per segellar la permanència, però el conjunt castellanolleonès va competir de tu a tu amb els locals i fins i tot es va avançar a l’electrònic (min 13). Roger Bermusell va reequilibrar el marcador abans del descans (min 18). A l’inici de la represa, Ibai Espinosa i Oussama van donar dos gols d’avantatge als martorellencs, però els visitants van tenir esma per remuntar en els set minuts següents (3 a 4). Pavel Pérez va restablir les taules i va mantenir els sis punts d’avantatge que els amfitrions tenen amb el seu oponent, immers a la zona de descens.