Automobilisme

Gil Membrado debuta amb una tercera posició en la Beca Júnior RTS

El pilot d'Olost, el debutant més jove del Supercampionat d'Espanya, va pujar al podi al Ral·li Sierra Morena

Gil Membrado, a l'esquerra, amb el seu copilot, Manel Muñoz

Gil Membrado, a l'esquerra, amb el seu copilot, Manel Muñoz / Arxiu particular

Redacció. Manresa

El jove pilot olostenc Gil Membrado va aconseguir la tercera posició en la seva categoria en el ral·li Sierra Morena, una prova que formava part del Supercampionat d'Espanya de ra·lis en el qual ell s'ha convertit en el pilot més jove de participar-hi. Membrado, que ha iniciat la seva nova etapa a nivell estatal en aquesta competició i a la Beca Júnior RTS, el programa de talents que gestiona la federació espanyola, ja s'havia adaptat a l'asfalt durant la pretemporada.

El pilot del Lluçanès es va mostrar molt consistent en el decurs de les dues etapes de la prova i en les catorze especials que va fer. Va recuperar les sensacions que havia notat al ral·li de Saragossa, setmanes enrere, i la seva adaptació al copilot, Manel Muñoz, va ser total per les serpentejants carreteres de Sierra Morena.

Després d'aquest resultat, Membrado va explicar que "n'hem après moltíssim, dels trams cordovesos. Són difícils però molt bonics. Estic molt content del treball que ha fet el meu copilot, Manel Muñoz, i en general de tot l'equip. El tercer lloc d'aquest cap de setmana supera les nostres expectatives i podem dir que hem fet realitat tots els objectius marcats".