L'Olesa cedeix davant l'Alpicat i perd el lideratge (65-69)

Els del Baix Llobregat nord van acusar un mal inici de darrer període que els va castigar en excés

Enric Aliaga va ser l'olesà més destacat amb 15 punts

Enric Aliaga va ser l'olesà més destacat amb 15 punts / Pep Funta

Redacció

El Nou Bàsquet Olesa va perdre contra el CB Alpicat per 65-69 a casa. A més, els del Baix Llobregat nord van cedir el lideratge als lleidatans, que gairebé s'asseguren la primera posició del grup 3 de Copa Catalunya Masculina.

Els olesans van sortir al partit amb la seriositat que demanava l'important enfrontament. De fet, els locals van dominar en el marcador durant la majoria dels minuts del primer període, però un petit parcial lleidatà, va propiciar que els visitants marxessin per sobre (20-23). Al segon període, els visitants van tornar a trepitjar l'accelerador i no van permetre que els locals anotessin durant 4 minuts, fet que van aprofitar per marxar d'11 punts. Un temps mort olseà va donar tranquil·litat als locals, que van respondre amb un 9-0 que va tornar a traslladar la igualtat a l'electrònic (33-35).

A la represa, l'Olesa va demostrar un bon nivell de joc, fins a posar-se 1 punt per davant, però la ràpida reacció lleidatana va tornar els va tornar a donar un petit marge de 6 punts al final del tercer període (44-50). El darrer quart va tornar a veure com els visitants aconseguien mantenir els olesans a ratlla, i podien anotar amb facilitat. Una circumstància que els va permetre un avantatge de 15 punts que ja va ser insalvable. Tot i això, els locals ho van provar fins al final, i amb menys d'un minut al rellotge, van tenir el llançament per empatar, però el van errar.

La desfeta deixa al CB Alpicat com a líder destacat d'aquest grup de Copa Catalana amb 18 victòries. Pel que fa a l'Olesa, es consoliden com a segons, i es queden sense poder completar una volta sense conèixer la derrota. Els del Baix Llobregat nord afronten la parada de Setmana Santa amb l'objectiu de recarregar piles per continuar sumant triomfs.

NOU BÀSQUET OLESA: Roy 3, Ala 1, Morales 8, Aliaga 15, Expósito 10 -cinc inicial- Albert Fontanals 4, Marc Fontanals 3, Claramunt 10, Romero 9 i Alemany 2

COCHESINTERNET.NET CB ALPICAT: Tomaschek 4, Trawally 4, Elvira 12, Codoñer 12, Garrabé 13 -cinc inicial- Codina, Solsona 9, Riu 7 i Vallverdú 8

ÀRBITRES: Berasaluce i Cecilia

PARCIALS: 20-23, 33-35 (descans), 44-50, 65-69