Futbol

Jana Fernández entra en la llista de convocades de la selecció estatal absoluta

La sesrovirenca, ja recuperada de la seva llarga lesió, podria debutar amb Espanya en els amistosos contra Noruega i la Xina

Jana Fernández, en el camí cap al Mundial

Jana Fernández, en el camí cap al Mundial / FCB Femení

Jordi Agut

Jordi Agut

La central del FC Barcelona Femení Jana Fernández ha entrat en la llista de convocades de la selecció espanyola de cara als partits amistosos, preparatoris per al Mundial de l'estiu, que disputarà contra Noruega i la Xina a Eivissa els propers dies 6 i 11 d'abril. Si arriba a jugar, seria el debut de la jugadora de Sant Esteve Sesrovires amb la formació espanyola absoluta. Fernández ja havia tingut una molt bona carrera en les seleccions de base, ja que va ser campiona del món i d'Europa sub-17 el 2018 i també va jugar amb les formacions sub-16 i sub-20.

Ha estat una de les novetats a una llista en què continuen sense anar convocades les 15 jugadores que van manifestar que no volien tornar a la selecció en desacord amb la política que s'hi està duent a terme, personalitzada en el tècnic, Jorge Vilda. Vilda va dir en la roda de premsa posterior a l'anunci, referint-se a Fernández, que "hem cregut que era el moment oportú. Si és a la llista, és perquè té opcions d'anar al Mundial. És jove, polivalent, té molta qualitat i un gran lideratge". Una altra de les novetats ha estat el retorn de la blaugrana Irene Paredes.