El Cardona goleja el Joanenc B i s'apropa al capdavant de la taula (0-5)

El conjunt cardoní va ser superior i es col·loca a set punts del líder, mentre que els locals es mantenen al quart lloc

Redacció

Un duel entre el tercer i el quart classificat de la taula acostuma a ser un duel igualat, però el Cardona va ser molt superior i no va donar opció al Joanenc B en un partit (0-5) on els visitants van dominar totes les fases del partit i van trencar la ratxa de set victòries consecutives dels de Sant Joan.

S'enfrontaven dues de les millors ratxes de la competició, però des del primer minut, el Cardona va sortir més endollat i, al minut quatre, els locals van cometre un penal que Ratera va transformar. Els cardonins van créixer i incomodaven la sortida de pilota del Joanenc. A la mitja hora de joc, Joan Martín va aprofitar una recuperació en tres quarts de camp per fer el segon i marcar al seu exequip.

Al segon temps, els locals van introduir quatre canvis, però no van fer l'efecte esperat i, en un sac de banda, Serra va aprofitar per fer el tercer dels cardonins. El partit es va relaxar i el Joanenc va tenir algunes ocasions aïllades, però Aitor Segura, amb una jugada individual, va fer el quart, i el seu germà Asier, que debutava amb el primer equip cardoní, va arrodonir la maneta.

JOANENC B: Chaves, Claus (Iglesias 45’), Iglesias (E. Giralt 73’), Arnau, Oliver, Vilanova (Gomez 45’), Abad, Borràs, Fortuño (Guardia 45’), Tierz i Garrido (A. Giralt 45’)

CARDONA: Casals, Pujol (Tomàs 73’), Serra, Orozco, Aitor Segura, Roldán, Pérez (Asier Segura 77’), Joan (Alaran 66’), Ratera (Vila 77’), Molina i Lorca (Malpica 70’)

GOLS: 0-1 Ratera (p) min 5, 0-2 Joan min 36, 0-3 Serra min 53, 0-4 Aitor Segura min 77, 0-5 Asier Segura min 81

ÀRBITRE: Diego Muñoz. Va amonestar al local Oliver i als visitants Pérez, Ratera i Roldán