El Manresa CBF no cedeix al final i supera el JET Terrassa (63-53)

Les bagenques no van repetir errors passats i van aconseguir tancar un partit important a casa

Berta Junyent va destacar anotant 20 punts

Berta Junyent va destacar anotant 20 punts / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

El Manresa CBF va superar el JET Terrassa per 63-53 en el que possiblement va ser el partit més complet des d'un punt de vista mental de les manresanes. Les de la capital del Bages no van abaixar els braços quan els van empatar el matx, i van disputar uns grans darrers minuts que van fer que el duel es quedés al Complex.

L'equip manresà va disputar un inici fulgurant de matx. L'elevat encert de cara a cistella i un bon to defensiu van propiciar que les locals aconseguissin fins a 16 punts de marge. A partir d'aquí, però, les egarenques van plantejar dubtes a les bagenques, que es van encallar en determinats moments. Les visitants van empatar durant el tercer període, però les manresanes no van abaixar els braços. Un gran darrer quart local va esvair dubtes del passat i certificar una important victòria abans de la parada de Setmana Santa.

MANRESA CBF: Junyent 20, Albàs 8, Albas 4, Diallo 4, Castellana 7 –cinc inicial– Molina 5, Alier 4 Valdes 4, Massegu, Serramalera 7.

JET TERRASSA SANIPLAST: Garcia 7, Samper 9, Jalle 3, Sanchez 20, Galvan 4 –cinc inicial– Espinilla, Trueba 9, Ruiz 1, Santandreu, Albrich.

ÀRBITRES: Rafael Marmol i Alex Fontrodona.

PARCIALS: 24-8. 34-27 (descans), 45-39, 63-53