El CG Puigcerdà cau eliminat a les semifinals de la Copa

Un gol del Barça HG quan faltaven dinou segons per a la conclusió del partit impedeix als groc-i-negres competir per revalidar el títol

El CG Puigcerdà va oferir unes notables prestacions a la Copa | BARÇA HOCKEY GEL / redacció. hortaleza (madrid)

Redacció. Hortaleza (Madrid)

El Club Gel Puigcerdà no podrà revalidar el títol de la Copa del Rei que va conquerir la temporada passada. Un gol quan només faltaven dinou segons per al final del partit del jugador del Barça Hockey Gel Quim Muratet va certificar l’eliminació dels groc-i-negres a les semifinals (4 a 3). Per tant, avui, a partir de les 14 hores, el vigent campió de la Lliga Nacional, el CH Jaca, i el conjunt blaugrana dirimiran el guanyador d’aquesta competició. A la primera semifinal, el conjunt de l’Alt Aragó va sotmetre el SH Majadahonda (5 a 2).

Els jugadors de Salva Barnola van competir de tu a tu amb el subcampió de lliga durant tota la confrontació. Fins i tot, els puigcerdanencs van tenir un avantatge de dos gols a l’inici del segon període (1 a 3). Pol Costa va avançar el CG Puigcerdà a l’electrònic quan tot just s’havien consumit 4 minuts i 57 segons del primer parcial. El Barça Hockey Gel no es va destarotar i una assistència d’Óscar Rubio va permetre a Nils Julian Edstrom reequilibrar el marcador de seguida (minut 6 i 46 segons). La igualtat va prevaler fins al minut 16 i 21 segons. Aleshores, Marc Paül Sánchez va aprofitar un servei de Leon Kelvey-Brown per donar avantatge, per segona vegada, als groc-i-negres (1 a 2). A l’inici del segon període (minut 24 i 25 segons), Pol Costa va ampliar la diferència a l’electrònic gràcies a una assistència de Pavel Ivanov (1 a 3). El canadenc Xavier Lecourtois va minimitzar el desavantatge blaugrana a la mínima expressió (minut 38 i 52 segons) i Álex Torres va signar l’empat a tres en el tram inicial del tercer i últim parcial (minut 47 i 04 segons). La igualada es va mantenir fins als darrers segons. Quan la disputa de la pròrroga ja s’intuïa com a inevitable, una passada d’Adrián Ubieto va propiciar el decisiu gol de Quim Muratet.