El director i presentador del programa nocturn ‘El chiringuito’ i de l’informatiu esportiu de migdia ‘Jugones’, Josep Pedrerol, dona la seva opinió sobre la compareixença que portarà a terme el president del FC Barcelona, Joan Laporta, per parlar del cas Negreira i es pregunta: «Serà compareixença o serà roda de premsa? Admetrà preguntes de tots els mitjans o es limitarà a llegir un comunicat?».

Aquests són alguns dels titulars de la seva anàlisi setmanal:

«Seria bo que Laporta parlés amb el cor, en llibertat i contestant a totes les preguntes. Preguntes que es fan els socis del Barça i aficionats d’arreu del món»

«Per què durant 17 anys es va pagar al vicepresident arbitral? Què buscava el Barça? Per què Laporta va quadruplicar el sou d’Enríquez Negreira? Amb quina intenció?»

«Laporta ha de ser sincer. La imatge del Barça ha quedat tocada. Ho va dir Koeman l’altre dia: fins i tot a Holanda es parla d’un Barça tacat»

«Li demanaria a Laporta que al marge d’escoltar advocats, de no ficar la pota en la compareixença, que sigui sincer. M’agradaria que Laporta digués: ‘Ens vam equivocar. Va ser un error’»