FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS obté un treballat triomf contra el competitiu FS Picassent i s'enfila fins al segon lloc (6-5)

Un gol d’Àlex Terraga quan només quedaven trenta segons va permetre els blanc-i-vermells sotmetre els valencians i escalar un lloc a la classificació

El pivot Àlex Terraga va marcar el decisiu gol de la victòria dels manresans

El pivot Àlex Terraga va marcar el decisiu gol de la victòria dels manresans / JORDI BIEL

Transcendent victòria del Covisa Manresa FS en el vibrant duel que va enfrontar els bagencs amb el FS Picassent (6 a 5). El triomf dels manresans, combinat amb la derrota del FC Cerdanyola a la pista del Futsal Barceloneta (6 a 3) propicia que el conjunt entrenat per Borja Burgos s’enfili fins al segon lloc de la taula classificatòria quan només falten tres jornades per al final de la fase regular de la lliga.

Els amfitrions van sotmetre el seu oponent durant els primers noranta segons de la confrontació i van generar tres ocasions, però una acció d’estratègia dels valencians, arran d’un servei de banda, va donar avantatge a la formació entrenada per Vicent Carrasco (min 2). La iniciativa ofensiva va correspondre als manresans durant els primers vuit minuts de joc i Santa i Iker Torné van estavellar dues rematades al pal. Els perillosos contracops dels visitants van restar confiança als locals, però una gardela d’Àlex Terraga va permetre el Covisa Manresa FS reequilibrar el marcador (min 10). Dos minuts després, una altra acció d’estratègia va propiciar l’1 a 2.

La determinació ofensiva dels blanc-i-vermells a l’inici de la represa va fonamentar la remuntada (3 a 2). Álex Serra va restablir les taules (min 24), però Gerard Noguera i Xavi Cols van replicar (5 a 3). El partit semblava encarrilat. Malauradament, una pilota perduda per Iker Torné i una jugada afortunada van facilitar al FS Picassent eixugar el seu desavantatge quan faltaven sis minuts per al final (5 a 5). Iker Torné es va refer i una magnífica assistència del pivot a Àlex Terraga quan només faltaven trenta segons per al final va propiciar l’anhelada victòria manresana.

Santa malda per pispar la pilota a un oponent en un partit caracteritzat per la intensitat d'ambues formacions

Santa malda per pispar la pilota a un oponent en un partit caracteritzat per la intensitat d'ambues formacions / JORDI BIEL

LA FITXA TÈCNICA.

COVISA MANRESA FS. Sergio Arriero, Xavi Cols, Carles Lavado, Aarón Riera i Àlex Terraga Terri -cinc inicial-, Asis Bou-khress, Santa, Gerard Noguera, Iker Torné, Marc Riba i Carles Ambrós.

FS PICASSENT. Álvaro Llopis, Luis Moreno, Paulo Aguado, Nacho Gómez i Jordi Fayos -cinc inicial-, Álex Serra, Hugo Carrasco, Pablo Moreno, Samu Lozano, Joan Cordellat i David Real.

ÀRBITRES. Salvador Prieto Corbacho i Pablo Vicente Guardia. Van excloure per doble amonestació el porter valencià Álvaro Llopis (min 23).

GOLS. 0-1 Nacho Gómez min 2, 1-1 Àlex Terraga Terri min 10, 1-2 Nacho Gómez min 12, 2-2 Gerard Noguera min 22, 3-2 Asis Bou-khress min 23, 3-3 Álex Serra min 24, 4-3 Gerard Noguera min 24, 5-3 Xavi Cols 29, 5-4 Luis Moreno min 32, 5-5 Aarón Riera (en pròpia porteria) min 34 i 6-5 Àlex Terraga Terri min 40.

PAVELLÓ. Pavelló del Pujolet. 120 espectadors.