El Navàs queda tocat i enfonsat a Valls (83-73)

Els bagencs són víctimes d'un mal tercer quart i cauen malgrat haver guanyat la resta de períodes

David Yuste va tenir molèsties a l'esquena i es va reservar pel partit d'aquest cap de setmana / Arxiu/Alex Guerrero

Redacció

El CB Navàs va firmar una desfeta en el darrer partit com a visitant de la temporada a Valls (83-73). Els bagencs van ser capaços de guanyar tres dels quatre períodes del matx, però un tercer període fulgurant per part dels locals, els va atropellar. Tot i la derrota, els navassencs han assolit la salvació matemàtica.

El duel va començar amb un domini vallenc basat en l'energia i les ganes. Un temps mort visitant precís va incentivar un canvi de dinàmica que donava avantatge a l'electrònic als navassencs. En el segon quart, els visitants continuaven mantenint el domini en el ritme del partit, i marxaven als vestidors amb un curt avantatge. A la represa, però, els locals es van entonar de cop, i a cop de triple van deixar tocats de mort als bagencs, que a més van veure com es quedaven sense David Yuste, la seva referència en la direcció del joc. Tot i tornar a imposar-se en el darrer període, el CB Navàs va tancar el curs com a visitant amb derrota.

CB VALLS ÒPTIQUES TEIXIDÓ: Timoner 6, Toledo 14, Besora 13, Mateu 4, Loras 6 –cinc inicial– Fabregas 12, Llagostera 5, Andreu 3, Barbera 3, Trouve 5, Liukko 12.

CB NAVÀS VISCOLA: Albà 13, Sims 22, Yuste 2, Ibañez 9, Santos 1 –cinc inicial– Saló 2, Batllo 3, Planell 4, Juncadella 3, Montagut 12, Marti 2.

ÀRBITRES: Diego Nuñez i Diego Cruz.

PARCIALS: 16-18, 35-38 (descans), 68-55, 83-73