«Gest immoral»

Polèmica a l'Aràbia Saudita per un gest "immoral" de Ronaldo; en demanen la "deportació"

El portuguès es va agafar els genitals quan va sentir crits a favor de Messi

EFE

Multitud de saudites van demanar aquest dimecres a través de les xarxes socials la «deportació» de Cristiano Ronaldo del país, després que l’astre portuguès s’agafés els genitals en escoltar càntics des de la grada, que van corejar el nom de Leo Messi, al final del partit entre l’Al-Nassr i l’Al-Hilal.

L’advocada Nouf bin Ahmed va dir a Twitter que presentarà una denúncia a la Fiscalia saudita contra el lusità, a qui va acusar de cometre «un delicte d’indecència pública».

«Es considera un delicte de deshonor públic, i és un dels delictes que suposa l’arrest i la deportació si és comès per un estranger», va indicar l’advocada especialista en Dret Internacional, que es va fer ressò del vídeo del lusità.

L’acció de Cristiano va copar diverses hores d’‘Action ja Dawri’, el programa esportiu més popular de l’Aràbia Saudita.

«Mal educat»

Segons fonts de l’Al-Nassr consultades pel comentarista del programa, Mohamed al-Anzi, el portuguès va fer aquest gest perquè «va rebre un cop durant el partit» als genitals.

Altres periodistes esportius saudites van ser més durs amb el cinc vegades guanyador de la Pilota d’Or, com és el cas d’Ozman Abu Bakr, que va qualificar l’acció d’«un gest immoral i mal educat contra els espectadors», i va indicar que la Federació de Futbol de l’Aràbia Saudita hauria de rescindir el contracte de CR7.

La polèmica es va produir en el partit entre l’Al-Nassr, en el qual milita Ronaldo, i l’Al-Hilal, que presumptament ha presentat una oferta multimilionària per aconseguir els serveis de Leo Messi la temporada vinent.

L’Al-Hilal va guanyar el partit per 2-0 amb dos gols de penal del veterà davanter nigerià Odion Ighalo.