FUTBOL SALA / SEGONA DIVISIÓ NACIONAL B

El Covisa remunta dos gols i salva un punt a la pista del Calvià

Les dianes d'Íker i Asís salven el conjunt manresà en un duel contra un equip de la part baixa de la classificació

El Covisa ha sumat un punt a Calvià

El Covisa ha sumat un punt a Calvià / ARXIU/ALEX GUERRERO MAESTRE

Redacció

ETB CALVIÀ-COVISA MANRESA, 2-2

ETB Calvià: Jaume, Marc Andreu, Ruby, Nil, Sergi -cinc inicial-, Leal, Gonzalo, Miquel Nicolau, Rubio, Piña, G. Iturbe i Miró (p).

Covisa Manresa: Arriero, Lavado, Cols, Noguera, Asís -cinc inicial-, Santa, Íker, Aaron, Manu, Terri, Ambrós i Quim (p).

Gols: 1-0 Sergi, min 12. 2-0 Gonzalo, min 30. 2-1 Íker, min 31. 2-2 Asís, min 36.

El Covisa ha salvat un punt remuntant a mitges els dos gols del Calvià. El conjunt manresà era favorit davant un rival de la zona baixa, però el seu bon joc no s’ha vist recompensat amb una victòria, si bé es manté en la part alta de la classificació.

El partit ha començat igualat, però al cap d’uns minuts els manresans han tingut mala sort en una pilota que s’ha colat pel mig de la barrera en una falta. El Covisa ha reaccionat al gol advers fent un pas endavant, davant un Calvià que practicava un joc directe però sense perill. No obstant això, als catalans els costava sortir de la pressió.

En la segona part, la situació s’ha agreujat perquè el Calvià ha fet el segon en una pilota penjada que un jugador local ha pentinat. El Covisa ha reajustat bé per evitar la pressió, i ha tingut moltes ocasions de perill. Iker i Asís han aconseguit posar el 2-2 en el marcador. Amb acció de porter jugador, els visitants han tingut dues bones oportunitats a les quals només ha faltat la precisió en la passada definitiva i, a darrera hora, el Covisa ha estavellat la pilota al pal.