ACTUALITAT BLAUGRANA

Messi alimenta els rumors del seu retorn al Barça després de sopar amb Busquets i Jordi Alba

Leo Messi en una imatge d'arxiu

Leo Messi en una imatge d'arxiu / Reuters

Pol Nieto

Enmig dels rumors i informacions sobre un possible retorn de Leo Messi al FC Barcelona aquest estiu, el sopar d’ahir a la nit a Barcelona de l’astre argentí amb Jordi Alba, Busquets, Pepe Costa i les seves parelles ha creat encara més enrenou.

Amb la presència de Messi a Barcelona després del cap de setmana de Sant Jordi s’ha especulat constantment amb una trobada entre Leo Messi i Joan Laporta, tot i que els dos entorns ho han desmentit.

Tot indica que feia temps que el jugador argentí tenia agendat el sopar amb els seus amics de la plantilla blaugrana, com cada vegada que torna a la seva casa de Castelldefels. El sopar es va produir al restaurant barceloní Enigma, a l’Eixample, entre els carrers Sepúlveda i Entença, entre les 21.30 h i la 1 de la matinada. 

Segons ha informat ‘Jijantes’, el Barça va estar molt pendent del retrobament de Messi amb Busquets i Jordi Alba perquè sabia que es trobarien. El Barça continua esperant la decisió de Busquets sobre la seva renovació i Leo Messi és el gran nom del mercat d’estiu del club blaugrana.

L’astre argentí encara no ha renovat el seu contracte amb el París Saint-Germain (s’acaba al juny) i la seva tornada a Barcelona es pot fer realitat si l’economia del club ho permet. Messi acceptaria l’oferta i LaLiga validaria el nou contracte –aquesta última part és més difícil–. El futur de Busquets també pot estar lligat a la decisió de l’astre argentí. Si al final Leo torna al Barça, és molt més probable que Busquets renovi el seu contracte.

Objectiu personal de Laporta

No és cap secret que el FC Barcelona està treballant perquè Messi torni a vestir la samarreta blaugrana. Tant Laporta com la resta de la junta directiva del Barça han expressat la seva voluntat de fer-lo tornar després de la seva trista marxa l’agost del 2021. A part de ser un objectiu esportiu i de marca, el retorn de Messi és un afer personal de Laporta, que va centrar la seva campanya electoral amb l’objectiu de mantenir l’astre argentí al club.

El jugador ha tornat avui a París als entrenaments amb el PSG després que el tècnic Galtier hagués donat festa a la plantilla fins avui després del partit de dissabte de la Ligue 1.