L'Estación venç a Navarcles i s'allunya del descens (2-4)

Els navarclins van tenir opcions per guanyar en un partit molt igualat, mentres que els sallentins van jugar mig partit amb deu homes

Un jugador navarclí xuta amb oposició visitant

Un jugador navarclí xuta amb oposició visitant / Alex Guerrero

Redacció

L'Estación va vèncer al camp del Navarcles (2-4) en un partit intens, igualat i ple de gols que serveix perquè els sallentins s'allunyin de la zona baixa de la classificació. El Navarcles es manté a la part mitjana de la classificació.

El partit va començar a un ritme frenètic i, els locals, que havien sortit millor, van avançar-se als vint minuts de partit mitjançant Graells. Això va encendre als sallentins, que van començar a trobar-se comòdes al terreny de joc i, quinze minuts després, Ruiz empatava el matx.

Cinc minuts després, però, el col·legiat va assenyalar la segona targeta groga al visitant Soler i va deixar a l'Estación amb deu, però això no va ser un problema perquè remuntessin el marcador, just abans del descans, amb un gol d'Adrián López.

A la segona meitat, la igualtat es va mantenir i el partit es va disputar amb gran intensitat, fet que va provocar que l'àrbitre hagués d'amonestar a nombrosos jugadors. Quan faltaven vint minuts pel final, Yerro va fer l'empat pels navarclins, però, vuit minuts després, Sergio Domínguez va transformar un penal que tornava a posar per davant als visitants. Això va llançar als locals a l'atac i va permetre a l'Estación fer contraatacs, i Seriols va sentenciar el matx tres minuts després.

NAVARCLES: Escamilla, Castaño (Guerrero 84’), Oliva, Dalmau, Merlos, Romero (Franch 67’), Graells (Gomez 46’), Santaulària, Pérez, Yerro i Puig (Muñoz 46’)

ESTACIÓN: Martín, Horneros (Guixé 84’), Ruiz, Soler, J. Lopez (Manzano 55’), A. Lopez, Pla, Simon (Serra 68‘), Dominguez, Ledesma (Montañés 65’) i Seriols

GOLS: 1-0 Graells min 19, 1-1 Ruiz min 35, 1-2 López min 44, 2-2 Yerro min 70, 2-3 Dominguez (p) min 78, 2-4 Seriols min 81

ÀRBITRE: Arnau Gil. Va amonestar als locals Castaño, Oliva, Dalmau, Pérez, Franch i Muñoz i als visitants Pla, Simon, Montañés, Ledesma, Dominguez i Seriols. Va expulsar al visitant Soler.